Welkom

Welkom bij het Studenten Harmonie Orkest van de Universiteit Twente.

Op deze website is alle informatie over het orkest en de komende optredens te vinden.

Neem ook eens een kijkje bij het SHOT Ensemble en het dweilorkest Tohuwabohu!

Volg ons op

 • qxio-social-instagram
 • qxif-twitter-square
 • qxio-social-linkedin
 • qxif-facebook-square

Over ons

Het Studenten Harmonie Orkest Twente is het harmonieorkest van de Universiteit Twente in Enschede. Het orkest, beter bekend als SHOT, bestaat uit ongeveer 65 studenten van de universiteit en omliggende hogescholen. Het orkest is opgericht in 1991 en staat onder leiding van Ronny Buurink.

Mogelijkheden

Lid worden

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om lid te worden van SHOT! Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze repetities. 

Begunstiger worden
Mede dankzij begunstigers heeft SHOT de mogelijkheid om verschillende concerten en activiteiten te organiseren.

Tohuwabohu

SHOT heeft haar eigen dweilorkest, genaamd Tohuwabohu. Neem gerust een kijkje op de Tohuwabohu pagina voor meer informatie.

Ensemble

Een ensemble bestaat uit een kleine groep muzikanten van het orkest die een passende muzikale omlijsting van uw evenement kunnen brengen.

Nieuws

 • ONHK 2023

  Op 1 april is SHOT naar de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen (ONHK) geweest. In de 1e divisie hebben we 90 punten behaald, met onze uitvoering van The Spell van Oliver Waesapi! 

 • Najaarsconcert 2022

  SHOT heeft dit jaar op 1 december haar najaarsconcert gegeven in de Vrijhof. Het was een groot succes met heel veel publiek!

 • Concert reis 2022
  Iedere twee jaar gaat SHOT op concertreis. Na 4 jaar was het in de zomer van 2022 eindelijk tijd om weer naar het buitenland te gaan. Dit keer naar München en Florence.

  Overdag hebben we de mooie steden bewonderd en de avonden werden doorgebracht in parken, Biergartens en Irish Pubs. We hebben zowel geplande als spontane concerten gegeven en eindigden met het geweldige Toscana Music Festival.

  We hebben een geweldige tijd gehad met z'n allen en kjiken nu al uit naar de volgende reis. Extra dank aan Aron en Jesse, door hen hebben we mooie foto's om deze reis te vereeuwigen!

  Deze reis is mede mogelijk gemaakt door Moneybird en Meester van de Brink.

Agenda

 • SHOT&SHAFFY

  Op donderdagavond 29 juni 2023 vindt het SHOT&SHAFFY concert plaats, in het muziekcentrum te Enschede. Het belooft een prachtige avond te worden. SHOT speelt voor de pauze het stuk ‘Jekyll en Hyde’ van Alex Poelman, met Jordi Lensink en Jeroen Schippers als solisten op trompet. Na de pauze speelt SHOT samen met zangeres Micheline Van Hautem en  bastrombonist Jos Jansen nummers van Ramses Shaffy. Kortom; dit wilt u niet missen! Tickets zijn te vinden via https://sales.shot.utwente.nl

Contact

Studenten Harmonie Orkest Twente

Vrijhof Cultuurcentrum

Postbus 217

7500 AE Enschede 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.