Mogelijkheden

Naast het geven van concerten zijn er ook andere mogelijkheden die de vereniging biedt. Uiteraard zouden we niet bestaan zonder leden, dus hieronder kun je informatie vinden over het lid worden van de vereniging. Mocht je nou geen instrument spelen maar onze vereniging wel een warm hart toe willen dragen dan kan dat door begunstiger te worden. En bent u op zoek naar een muzikale omlijsting van een feest, evenement of andere gelegenheid, dan zijn er verscheidene ensembles en een dweilorkest om dit in te vullen.

Lid worden

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent om lid te worden van SHOT! Op deze website heb je alvast een beeld gekregen van het soort vereniging dat SHOT is, maar je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij onze repetities. Begin september en februari hebben we respectievelijk drie en twee open repetities, maar ook daarbuiten kun je altijd een keer langskomen. Het is wel handig om dit te melden bij het bestuur zodat er muziek voor je klaarligt. Mocht je tijdens de repetitie beslissen dat je graag bij het orkest wilt, dan kun je bij de secretaris een formulier halen. We repeteren iedere donderdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur in de Audiozaal van de Vrijhof.

Begunstiger worden

Mede dankzij begunstigers heeft SHOT de mogelijkheid om verschillende concerten en activiteiten te organiseren. Wilt u onze vereniging een warm hart toedragen en (beter) op de hoogte blijven van onze activiteiten? Dat kan! Word dan begunstiger. Begunstiger worden kan voor €20,- per jaar. Uiteraard krijgt u daar ook wat voor terug; via een nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van onze activiteiten, u krijgt twee vrijkaarten voor onze concerten in de Vrijhof en u kunt het SHOT-nieuws, het verenigingsblad digitaal ontvangen. Zo kunt u de vereniging steunen en tegelijkertijd betrokken en op de hoogte blijven. Wilt u meer informatie ontvangen over de manier waarop u begunstiger kunt worden? Dan kunt u na een concert een begunstigersformulier krijgen, of mailen naar de penningmeester.

Ensemble/Tohuwabohu

Een ensemble bestaat uit een kleine groep muzikanten van het orkest die een passende muzikale omlijsting van uw evenement kunnen brengen. De kosten van het inhuren van het ensemble zijn afhankelijk van de duur van het optreden. Voor meer informatie of voor het reserveren van het ensemble kunt u kijken op de ensemble-pagina. Naast deze ensembles heeft SHOT ook haar eigen dweilorkest, genaamd Tohuwabohu. Kijk op de Tohuwabohu-pagina voor meer informatie over dit orkest en voor boekingen.

Studentenkorting bij Kaliber Kunstenschool

30% korting op creatieve cursussen
Kaliber Kunstenschool is dé plek voor muziek, zang, dans, beeldende kunst en nieuwe kunstvormen in Twente. Studenten krijgen maar liefst 30% korting op het tarief van een jaarcursus! We verzorgen o.a. lessen voor alle instrumenten uit het harmonieorkest. Daarnaast is er bij afname van een wekelijkse individuele instrumentale les de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een koor, ensemble, of (big)band.

Enthousiast geraakt?
Kaliber Kunstenschool vind je aan het gezellige Willem Wilminkplein in Enschede, tussen Metropool en het Wilminktheater in. Ook zijn we te vinden op diverse andere locaties in Twente. Loop eens langs voor informatie over het cursusaanbod, en laat daarbij weten dat je student bent! Of kijk op www.kaliberkunstenschool.nl voor alle cursussen. Weet je nog niet zeker of een les bij Kaliber iets voor jou is? Dan kun je een gratis proefles aanvragen! Je kunt de proeflessen aanvragen via de website of via onze Klantenservice (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 088-4868700).