icons/flag_gb.png icons/flag_nl.png

Reset wachtwoord

SHOT Up and Dance!

-- English version below!

Studenten Harmonie Orkest Twente heeft haar vijfde lustrumgevierd! Als afsluiting van het lustrumjaar heeft SHOT op zaterdag 17 juni 2017 een groots concert gegeven, genaamd SHOT Up and Dance! Dit concert was in samenwerking met Coverband Mainline, Emma Schouten, Rozemarijn de Vet en Evert Stroet.

Op het programma stonden onder andere Libertadores van Oscar Navarro en een solowerk voor Bastuba met als solist uit eigen gelederen: Ydwer Betzema. In de pauze vindt er een kleine metamorfose van de zaal plaats, zodat daarna de voetjes van de vloer kunnen!

---------------------------------------------------

Student Wind Orchestra Twente (SHOT) celebrated the end of her 25th anniversary! Therefore, SHOT has given a big concert, called "SHOT Up and Dance!" on Saturday the 17th of June. Coverbaind Mainline, Emma Schouten, Rozemarijn de Vet and Evert Stroet have performed together and in collaboration with SHOT.

The program consisted, amongst others, of Libertadores by Oscar Navarro and a solo piece for Tuba, which has been played by our own Ydwer Betzema!