icons/flag_gb.png icons/flag_nl.png
 


Reset wachtwoord

Nieuws

Zeer geslaagd Lustrumconcert!

Een week geleden gaf SHOT samen met SHOT Oud Leden Orkest een spetterend concert voor ongeveer 300 mensen in het Muziekcentrum te Enschede. SHOT opende het concert met het welbekende Rise of the Firebird van Steven Reineke.  Daarna werd het UFO concerto gespeeld van Johan de Meij. De zeer getalenteerde Gerd Wensink speelde daarbij de solo op euphonium, met een welverdiende staande ovatie na afloop. SHOT sloot af met Expedition van Oscar Navarro.  

Het SHOT Oud Leden Orkest (SOLO), dat speciaal voor dit lustrumconcert bij elkaar is gekomen, begon na de pauze, volgens traditie, met Sonnenaufgang uit Also Sprach Zrathustra van Richard Strauss. Daarna stonden Fate of the Gods van Steven Reineke en het zeer swingende Danzon no. 2 van Arturo Márquez op het programma. Om vervolgens het rustige Nimrod van Edward Elgar en het welbekende Puenteareas van Reveriano Soutullo Oterro te spelen. Het officiële deel van het concert van afgesloten, ook volgens traditie, met de Serenade van Derek Bourgeois.

On nog eens lekker te kunnen nagenieten van dit zeer geslaagde concert zijn de geluidsopnames van het concert te vinden op: https://www.youtube.com/playlist?list=PL2x4Tyxj2b5WwRJiR-E_Ohs0oh84Rkf3i  

shot-lustrumconcert.jpg