icons/flag_gb.png icons/flag_nl.png
 


Reset wachtwoord

Nieuws

Dubbelconcert SHOT - MSO

Donderdag 4 februari heeft SHOT gezamenlijk met het Musica Silvestra Orkest (MSO) een concert gegeven op de Universiteit Twente. Het dubbelconcert werd geopend door het symfonieorkest van de UT, met werken van Haydn en Schubert. SHOT verzorgde het programma na de pauze. Naast de werken October (Eric Whitacre) en Gregalis (gecomponeerd door oud-lid Rien Wesselink), werden ook El Camino Real (Alfred Reed) en March of the Minesweepers door SHOT ten gehore gebracht.

SHOT gaat zich nu voorbereiden op het Lustrumconcert dat op 10 april 2016 plaatsvindt in het Muziekcentrum te Enschede (Wenninkgaarde 40-42). Hier zal onder andere het UFO Concerto van Johan de Meij voor euphonium en orkest worden gespeeld, met als solist Gerd Wensink. Het SHOT Oud-Leden Orkest zal het programma na de pauze invullen met onder andere de werken Fate of the Gods en Danz√≥n no. 2.

Kaarten voor dit concert zijn te bestellen via: http://www.shot.utwente.nl/kaartverkoop/

Hopelijk tot 10 april

dubbelconcert.png